V.v.V. Klaas Mug
Dit is de officiele website van V.v.V. Klaas Mug

5

V.v.V. Klaas Mug
Dit is de officiele pagina van V.v.V. Klaas Mug

Voor de KNKB wedstrijden en federatiewedstrijden kunnen de afdelingshirts en broekjes worden opgehaald bij Tjitske

Na het kaatskamp is er de mogelijkheid om de shirts op te halen in het 
kaatshokje. Er wordt gewerkt met een uitgiftelijst. Er moet getekend worden wanneer een shirt wordt gehaald, bij inname wordt er wederom getekend. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen shirt/broekje.

Het is de bedoeling dat de kleding van V.v.V. Klaas Mug alleen gedragen wordt tijdens KNKB- en federatiewedstrijden. Voor afdelingspartijen worden de oranje-groene shirts met Riedex logo gedragen. 

Voor KNKB partijen door elkaar loten en de federatiepartijen zijn er witte shirts en zwarte broekjes beschikbaar met waard.nl

 

Trainingspakken

Wat zag het er mooi uit, afgelopen seizoen! Al die prachtige nieuwe, oranje trainingspakken van V.V.V. Klaas Mug op de kaatsvelden door heel Friesland, en natuurlijk op ons eigen mooie veld! 
Wilt u ook nog een trainingspak bestellen, dan is dat nog steeds mogelijk. We hebben nog genoeg op voorraad.
De pakken inclusief bedrukking (3 kleuren aan voorzijde) en V.v.V. Klaas Mug op achtterzijde kosten € 53,85 per stuk. De club wil de aankoop stimuleren waardoor u de pakken kunt bestellen voor €45 per stuk.|

Voor de parturen die afdeling KNKB kaatsen is er ook de mogelijkheid om de pakken te lenen gedurende het seizoen. Hieraan hangt een borg van €20,00 euro per pak.
Wilt u een pak bestellen dan kunt u dat doorgeven aan het bestuur van klaas mug. Vermeld dan ook graag de maat die u wilt bestellen.

 

Ballenclub

Een club waar we als vereniging al bijna niet meer zonder kunnen!

Vanaf 2013 zijn er al vele leden die ons nieuwe initiatief  ‘De Ballenclub’ financieel ondersteund hebben. Dank daarvoor! Voor €20 wordt er een seizoen lang een bal gesponsord voor onze kaatsvereniging. Dat de bijdrage welkom is blijkt wel uit de ballen die “verdwijnen”. Daarnaast verslijt onze jeugd met al dat trainen ook weleens een balletje. Al met al blijft het een grote kostenpost voor de vereniging. In april start het nieuwe seizoen
Een seizoen waarin we weer vele successen hopen te behalen. Maar zonder ballen geen succes. We hopen daarom van harte dat iedereen nog een jaar wilt schitteren op ons ‘Wall of fame’ en dat er misschien nog enkele nieuwe leden zich aanmelden voor de Ballenclub.

Aanmelden kan bij een van de bestuursleden!

Alvast bedankt!

Kleding en meer