V.v.V. Klaas Mug
Dit is de officiele website van V.v.V. Klaas Mug

5

V.v.V. Klaas Mug
Dit is de officiele pagina van V.v.V. Klaas Mug

                                                                                                                                

Training vanaf 7 jaar

 

Op 8 mei starten we met training voor de jeugd. 

Alle groepen trainen dit jaar van 18.45 tot 19.45!!
De kosten voor de training bedragen voor circa 10 lessen € 25,-. Aan het einde van het seizoen ontvangt u van ons een factuur. 

 

 

Competitiekaatsen Jeugd

 

Op dinsdagavond is de jeugd vanaf 7 jaar welkom om me te doen aan het competitiekaatsen. Vooraf opgeven is niet nodig. Wel vragen we je om uiterlijk 18.45 uur op het veld aanwezig te zijn, zodat we om 19.00 uur kunnen kaatsen. De competitie begint op dinsdag 7 mei. De leiding is in handen van Richard van der Veen. Omdat het voor de competitieleider onmogelijk is om alle perken in de gaten houden is de hulp van de ouders nodig. 

 

Competitiekaatsen Senioren

                                                                                                           
Op vrijdag is het competitieavond voor de senioren. Het kaatsen begint om 19.30. Vriendelijk verzoek is om een kwartier eerder aanwezig te zijn. Competitieleider Melden bij competitieleiding in het hokje De kosten voor een heel seizoen competitiekaatsen bedragen slechts € 7,50. We starten het seizoen op vrijdag 10 mei en kaatsen afwisselend de ene week met de harde en de andere week met de zachte bal. 

 

Wedstrijden Jeugd 

                                                                                                                 
Alle jeugdleden vanaf 7 jaar mogen meedoen aan de wedstrijden van VvV Klaas Mug.  We houden per seizoen ongeveer 5 wedstrijden die, behalve de Merkepartij, altijd op zondag worden gehouden. Deelname voor de jeugd is gratis. Wel vragen we je om je op tijd op te geven via e-mail vvvklaasmug@gmail.com. Je kunt je opgeven tot woensdagavond 20.00 uur. De hulp van ouders (telegraaf, aanmerken, bezetting hokje etc.) is vanaf dit seizoen meer dan ooit nodig. Als bestuur kunnen we dit niet meer alleen af.

 

Wedstrijden Senioren

                                                                                                                 
Aan deze wedstrijden mag iedereen vanaf de eerste klas van het voortgezet onderwijs meedoen. De wedstrijden worden, behalve de Merkepartij, Altijd op zondagmiddag gehouden. De inleg is € 5,00. Opgave is mogelijk tot woensdagavond 20.00 via e-mail vvvklaasmug@gmail.com. Ook voor de seniorenwedstrijden vragen we om meer ondersteuning (begeleiding wedstrijd, na wedstrijd materiaal opruimen, bezetting hokje etc.) van onze leden. Als bestuur kunnen we dit niet meer alleen af. 

Training, Competitie en Wedstrijden